ukusno!
RECEPT ZA NAJBRŽU PICU IZ TIGANJA: Ni pola sata vam neće trebati
Napravite kompletnu picu u tiganju i uživajte uz omiljeni film ili druženje sa prijateljima
Bilo da se radi o doručku, ručku ili večeri, sa picom nikad nećete pogrešiti,a ovaj brzi recept iz tiganja posebno će vas oduševiti.
Sve je gotovo za manje od pola sata, nema mešenja testa, a biće savršeno hrskava i ukusna. Vi možete da dodate sastojke po želji i da se igrate ukusima.
Napravite kompletnu picu u tiganju i uživajte uz omiljeni film ili druženje sa prijateljima.
Sastojci:
polovina lisnatog testa
400 ml pasiranog paradajza
200 g kačkavalja
1 kašičica origana
malo maslinovog ulja
so, biber
Priprema:
Testo malo razvucite na papiru za pečenje i napravite krug, pa savijte ivice prema unutra i napravite rubove. Prebacite testo na tiganj, sa sve papirom. Pokrijte poklopcem i pecite podlogu na laganoj vatri 10 minuta. U međuvremenu paradajz sos začinite solju, biberom, origanom i maslinovim uljem. Okrenite testo, premažite ga pripremljenim paradajz sosom, poređajte sir isečen na kockice, vratite poklopac i nastavite da pečete još 10 minuta. Kada je pica gotova pospite je sa još malo origana, secite na parčice i služite. Po želji je prelijte sa još malo maslinovog ulja.
Bonus video:
(Espreso/Stvar ukusa)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!