NJAMIII
OVAKO SE SPREMA NAJUKUSNIJA PARADAJZ ČORBA: Aroma se krije u 1 NEOBIČNOM SASTOJKU (RECEPT)
Nakon blendiranja poslužite uz malo svežeg bosiljka
Isprobajte recept za paradajz čorbu, koji je malo drugačiji od onog na koji je većina navikla.
Pa da počnemo!
Potrebni su vam sledeći sastojci:
600 g paradajza
2 crvene paprike
glavica belog luka
1 crvena paprika
1 glavica crnog luka
morska so / biber
300 ml pilećeg bujona
150 mleka
1 kašika zelenog pesta
listovi svežeg bosiljka za ukrašavanje
Način pripreme:
Iseckajte povrće, stavite ga u pleh, pokapajte uljem i dobro začinite.
Ubacite u rerenu zagrejanu na 180 stepeni i pecite ga dok ne omekša. Kada povrće omekša, ubacite ga u blender.
Dodajte malo pesto sosa, mleka i pileći bujon.
Nakon blendiranja poslužite uz malo svežeg bosiljka.
Ostalo je još samo da uživate.
Ono što ovo jelo izdvaja od sličnih je pesto sos, ali i nešto neobičniji način pripreme.
(Espreso / Telegraf)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!