OD SADA VIŠE NE MORATE DA SE MUČITE SA KUVANJEM PASULJA: Napravite ga u TIGANJU sa ovom VRSTOM MESA (RECEPT)
Foto: Printscreen/Youtube/ Hearty and tasty

ZA RUČAK

OD SADA VIŠE NE MORATE DA SE MUČITE SA KUVANJEM PASULJA: Napravite ga u TIGANJU sa ovom VRSTOM MESA (RECEPT)

Jelo je izdašno pa će zasititi celu porodicu, a sigurno će im se svideti

Objavljeno: 19:59h

Brzo jelo sa pasuljem koje morate da probate.

Kada nemate ideju šta da pripremite za ručak, ovo jelo može biti spas. Iskoristite sve od povrća što imate kod kuće, dodajte još i kobasice i pasulj iz konzerve i eto gurmanskog ručka. Jelo je izdašno pa će zasititi celu porodicu, a sigurno će im se svideti.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/ Hearty and tasty

Sastojci:

400 g kobasice

1 crni luk

2 šargarepe

Pasulj
foto: Printscreen/Youtube/ Hearty and tasty

4 krompira

2 paprike

200 g čeri paradajza

1,5 šolja pasulja iz konzerve

pola šolje bujona

Pasulj
foto: Printscreen/Youtube/ Hearty and tasty

so, biber, paprika mlevena, peršun

Priprema:

Pasulj
foto: Printscreen/Youtube/ Hearty and tasty

Najpre isecite kobasicu na kolutove i propržite. Izvadite je, a u istom tiganju propržite luk, šargarepu, krompir i papriku. Dinstajte dok ne omekša povrće. Dodajte so, biber i mlevenu papriku.

Pasulj
foto: Printscreen/Youtube/ Hearty and tasty

Promešajte. Sipajte pasulj, krškajte par minuta pa ubacite čeri paradajz isečen na pola. Vratite sada i kobasice, promešajte. Poklopite i krčkajte 20ak minuta. Na kraju pospite svežim peršunom.

Pasulj
foto: Printscreen/Youtube/ Hearty and tasty

(Espreso / Stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.