riba
PAŠTETA OD TUNJEVINE GOTOVA ZA KRAĆE OD 2 MINUTA! I bolja i zdravija od kupovne (FOTO)
Viljuškom izgnječite ribu i pomešajte je sa smesom
Napravite domaću paštetu od tunjevine, koja će biti bolja i zdravija od one iz prodavnice
Sastojci:
kašika posnog majoneza
kašika kečapa
kašičica senfa
dve kašike maslinovog ulja
so, biber
kašika sirćeta
konzerva tunjevine u komadu
Pašteta
U posudi umutite majonez, kečap, senf, dodajte ulje i sirće. Mutite sve dok ne dobijete ujednačenu masu. Posolite i pobiberite.
Tunjevinu izvadite iz konzerve i iscedite višak ulja.
Viljuškom izgnječite ribu i pomešajte je sa smesom. Sve dobro promešajte i ostavite u frižider da se malo stegne. Služite uz integralni hleb i paradajz.
(Espreso / Informer)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!