ne propustite
BUGARSKI SATARAŠ KOJI SE SAM SPREMA! Pravi pravcati letnji ručak za prste polizati (VIDEO)
Povrće očistite i isecite na kriške. Isečen, posoljen pa oceđen patlidžan propržite pa sklonite sa strane
Pravi letnji ručak koji obavezno morate da probate
SASTOJCI:
1-2 patlidžana
6-7 paprika
2 glavice crnog luka
3-4 paradajza
50 grama peršuna
5-6 belog luka
400 grama domaćih kobasica
Ulje, so, biber
100 mlilitara paradajz sosa
PRIPREMA:
Povrće očistite i isecite na kriške. Isečen, posoljen pa oceđen patlidžan propržite pa sklonite sa strane.
Paprike propržite pa odložite. Zatim u tiganju prodinstajte crni luk i paradajz.
Peršun i proceđen beli luk izmeljajte zajedno, posolite i pobiberite. Ispržite i kobasice i ostavite ih sa strane.
U dublji tiganj slažite red paste od paradajza i luka, zatim patlidžan, pa paprike pa kobasice pa red peršuna i belog luka, pa ponovite ređanje dok ne potrošite materijal.
Sve zalijte sa 100 ml paradajz sosa i ostavite da krčka na šporetu 10 minuta.
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!