letnje osveženje
BAKIN ČOKOLADNI KOLAČ MAMI NA GREH: Tajna ukusa je u 1 STVARI, biće gotov dok trepnete! (RECEPT)
Čokoladni kolač kao savršena poslastica nakon jela
Iz bakine kuhinje stiže nam recept za divnu, čokoladnu poslasticu koja će sigurno da obraduje vaše ukućane.
Potrebno je:
Za preliv:
Priprema:
Umutiti jaja, dodati brašno sa praškom za pecivo prosejano, koricu limuna, ulje i sve izjednačiti.
Manji pleh premazati uljem i posuti brašnom, pa istresti testo i poravnati. Peći na 180 stepeni C oko 20 minuta.
U šerpicu sipati mleko, dodati vanilin šećer i zasladiti po želji. Cokoladu izlomiti i kuvati na tihoj vatri da se čokolada istopi.
Vruć biskvit iseći u plehu na kocke pa preliti toplom čokoladom. Pravi užitak!
(Espreso/Magazin novosti)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!