SJAJAN JE
SVINJSKI UŠTIPCI SA BELIM LUKOM I RUZMARINOM: Ručak za samo PAR MINUTA na vašem stolu! (RECEPT)
Sve tajne najboljih sinjskih uštipaka su u ovom receptu.
Svinjsko meso (može i juneće) pomešajte sa crnim i belim lukom, ruzmarinom i biberom, "bacite" na vatru i uživajte!
Sastojci:
500 g mlevene svinjetine glavica crnog luka dve kašičice belog luka u granulama pola kašičice ruzmarina kašičica soli pola kašičice bibera malo ulja malo iseckanog peršuna
Priprema:
U činiji pomešati meso, sitno seckan crni luk, beli luk u granulama, ruzmarin, peršun, so i biber. Sve dobro sjediniti, pa od dobijene smese formirati uštipke. Premazati ih uljem i peći na roštilju ili u gril-tiganju dok meso ne porumeni sa svih strana.
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!