preukusno
DVA SASTOJKA SU KLJUČNA ZA HRSKAVI KROMPIR IZ RERNE: Profesionalni KUVAR otkrio TAJNU UKUSNOG JELA (RECEPT)
Ovo niko nije znao
Kada je u pitanju pečenje i kuvanje krompira, svako ima svoje metode, ako ih prekuvate, napravićete pire, ako ih ne začinite kako treba, neće imati nikakav ukus - ali ne po ovom receptu, piše Dejli Star.
Džastin Tejlor odlučio je da na društvenim mrežama podeli recept pripreme krompira i tvrdi da je tajna ovog preukusnog jela u senfu i medu.
Sastojci: Beli očišćeni krompir, količina zavisi od toga za koliko osoba kuvate, 2 kašike senfa, 4 kafene kašike meda, crni biber i so po ukusu.
Priprema: Dodajte biber i senf u posudu i sve promešajte. Zatim dodajte med - obavezno promešajte. Prethodno zagrejte ringlu, tiganj namažite sa uljem i dve kašike putera i soli. Zatim dodajte krompir i brašno sa mešavinom senfa od meda. Ako vam ostane još samo 20 minuta, pripremite ih ponovo - to će osigurati da budu puni ukusa. Nastavite batati svakih pet minuta kako bi ostali hrskavi. Džastin je dobio pregršt komentara radoznalih pratilaca koji jedva čekaju da ovaj recept isprobaju.
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!