za ručak
OVAKO SE SPREMA PILETINA NA BAKIN NAČIN: 1 POVRĆE joj daje SOČNOST, a tek ŠTA SE STAVLJA PREKO MESA (RECEPT)
Savršen predlog za ručak!
Danas vam iz bakine kuhinje Srbija danas predstavlja recept za savršene rolnice od belog mesa.
Potrebno je:
pileća prsa
malo sirnog namaza
100 gr sira feta
malo sir namaza
pečena paprika
so, biber, beli luk granule
listovi slaninice po želji
3 kašike brašna
3 kašike prezli
2-3 jaja
Priprema:
Meso iseći na tanje komade, posoliti, pobiberiti i dodati belog liuka i peršunovog lista.
Svaki filet premazati sirnim namazom pa dodati listove paprika. Preko staviti sir feta i uviti u rolat, rolnice provući kroz brašno umućena jaja i prezle.
Ređati u podmazan pleh pa odozgo staviti listove slanine.
Peći na 220 stepeni C oko 40 minuta.
(Espreso/Srbija danas)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!