čarolija
KADA JEDNOM OKUSITE OVAKVE ROLNICE, VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Pripremite POSUDU, curiće vam iz usta
Najbitnije je da dodate cimet koji će im dati poseban ukus.
Slatke pohovane rolnice su idealne za doručak uz mleko.
Najbitnije je da dodate cimet koji će im dati poseban ukus.
Takođe, možete da ih servirate uz sladoled i voće.
Sastojci:
10 kriški tost hleba
3 kašike rastopljenog putera
3 kašike smeđeg šećera
2 kašike cimeta
3 jaja
1 kašika mleka
½ kašičice cimeta
½ kašičice ekstrakta vanile
Priprema:
Svaku krišku hleba razvaljajte oklagijom. U činiji pomešajte rastopljeni puter, smeđi šećer i 2 kašike cimeta. Namažite na svaku krišku hleba i zarolajte. U činiji pomešajte jaja, mleko, ½ kašičice cimeta i vanilu. Svaki rolat umočite u mešavinu jaja i pržite u tiganju sa maslacem dok sve strane ne porumene.
(Espreso/Stvarukusa)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!