niko neće odoleti
OVAKO RUSI SPREMAJU PASULJ: Zbog OVE VRSTE mesa može da PARIRA SRPKOM, domaćice KOD NJIH NEMA KUVANJA (RECEPT)
Za fantastičan ukus poslužite sa domaćim hlebom i kupus salatom
Pasulj je tradicionalno srpsko jelo koje je popularno isto kao sarme. Svaka domaćica ima neki svoj recept kako da ga napravi. Obično se dodaje suvo meso i pravi dobra zaprška. Ali, Rusi i za pasulj, kao i za ajvar, imaju malo drugačiji način pripreme.
Oni dodaju seckano i proprženo povrće i pasulj peku u rerni. Za fantastičan ukus poslužite sa domaćim hlebom i kupus salatom.
Sastojci: 400 g pasulja, 400 g kobasice, 1 crni luk, 1 šargarepa, 1,5 paprika, 1 paradajz, so, mlevena paprika, peršun..
Priprema: Kobasicu isecite na krugove i propržite na vrelom ulju. Zatim je izvadite iz tiganja, pa dodajte seckani luk, šargarepu i papriku. Dinstajte nekih 5 minuta, pa dodajte rendani paradajz. Sipajte prvo povrće u šerpu, bilo bi dobro da je zemljana, pa dodajte skuvani pasulj, a može i onaj iz konzerve i na kraju kobasice. Dobro promešajte. Dodajte začine i još jednom promešajte. Pecite u zagrejanoj rerni na 200°C nekih 30 minuta.
(Espreso / Pink.rs)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!