OVAKO RUSI SPREMAJU PASULJ: Zbog OVE VRSTE mesa može da PARIRA SRPKOM, domaćice KOD NJIH NEMA KUVANJA (RECEPT)
Pasulj, Foto: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny

niko neće odoleti

OVAKO RUSI SPREMAJU PASULJ: Zbog OVE VRSTE mesa može da PARIRA SRPKOM, domaćice KOD NJIH NEMA KUVANJA (RECEPT)

Za fantastičan ukus poslužite sa domaćim hlebom i kupus salatom

Objavljeno: 16:12h

Pasulj je tradicionalno srpsko jelo koje je popularno isto kao sarme. Svaka domaćica ima neki svoj recept kako da ga napravi. Obično se dodaje suvo meso i pravi dobra zaprška. Ali, Rusi i za pasulj, kao i za ajvar, imaju malo drugačiji način pripreme.

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny

Oni dodaju seckano i proprženo povrće i pasulj peku u rerni. Za fantastičan ukus poslužite sa domaćim hlebom i kupus salatom.

Sastojci: 400 g pasulja, 400 g kobasice, 1 crni luk, 1 šargarepa, 1,5 paprika, 1 paradajz, so, mlevena paprika, peršun..

Priprema: Kobasicu isecite na krugove i propržite na vrelom ulju. Zatim je izvadite iz tiganja, pa dodajte seckani luk, šargarepu i papriku. Dinstajte nekih 5 minuta, pa dodajte rendani paradajz. Sipajte prvo povrće u šerpu, bilo bi dobro da je zemljana, pa dodajte skuvani pasulj, a može i onaj iz konzerve i na kraju kobasice. Dobro promešajte. Dodajte začine i još jednom promešajte. Pecite u zagrejanoj rerni na 200°C nekih 30 minuta.

(Espreso / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.