nema ko to ne voli
OVAKVU KREM ČORBU OD PILETINE I POVRĆA JOŠ NISTE SPREMALI: Nema ZAPRŠKE, a 1 NAMIRNICA je čini UKUSNIJOM (RECEPT)
Na kraju dodajte pavlaku za kuvanje i bogato pospite sitno seckanim peršunom
Krem čorba od piletine i povrća je trenutno naše omiljeno jelo na kašiku.
Sastojci:
400 g pilećeg mesa
400 g mešanog smrznutog povrća
1 glavica crnog luka
2 čena belog luka
svež peršun
so, biber
kašika ulja
100 ml pavlake za kuvanje
Priprema: Luk i beli luk iseckajte sitno iseckajte, pa propržite na ulju dok se ne zarumene. Dodajte seckanu piletinu i pržite par minta. Stavite vodu i dodajte povrće. Poklopite i ostavite da se čorba kuva na tihoj vatri 40 minuta. Na kraju dodajte pavlaku za kuvanje i bogato pospite sitno seckanim peršunom.
(Espreso / b92)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!