POSTAN PILAV SA OVIM POVRĆEM JOŠ UVEK NISTE OKUSILI: Iznenadićete se KADA VIDITE ŠTA JE U PITANJU (RECEPT)
Pirinač, Foto: Profimedia

IDEJA ZA RUČAK

POSTAN PILAV SA OVIM POVRĆEM JOŠ UVEK NISTE OKUSILI: Iznenadićete se KADA VIDITE ŠTA JE U PITANJU (RECEPT)

Kada je gotovo, dodati seckani peršun i celer, sve promešati i služiti toplo

Objavljeno:

Sastojci za postan pilav sa komadićima soje:

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube/Gastro brat

1/2 kg pirinča,

1 kg isečenog crnog luka,

2 dl ulja,

100 g komadića soje obarenih,

1 šargarepa isečena na kolutiće,

so,

Soja
foto: Profimedia

suvi biljni začin,

mleveni biber,

1 veza seckanog peršuna i celera.

Postan pilav sa komadićima soje se priprema na sledeći način:

Propržiti na ulju luk i šargarepu, dodati pirinač i njega malo propržiti.

Zatim dodati barene komadiće soje i sve začine.

Naliti toplom vodom i staviti u rernu da se ukrčka.

Kada je gotovo, dodati seckani peršun i celer, sve promešati i služiti toplo.

(Espreso / Posna jela)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.