IDEJA ZA RUČAK
POSTAN PILAV SA OVIM POVRĆEM JOŠ UVEK NISTE OKUSILI: Iznenadićete se KADA VIDITE ŠTA JE U PITANJU (RECEPT)
Kada je gotovo, dodati seckani peršun i celer, sve promešati i služiti toplo
Sastojci za postan pilav sa komadićima soje:
1/2 kg pirinča,
1 kg isečenog crnog luka,
2 dl ulja,
100 g komadića soje obarenih,
1 šargarepa isečena na kolutiće,
so,
suvi biljni začin,
mleveni biber,
1 veza seckanog peršuna i celera.
Postan pilav sa komadićima soje se priprema na sledeći način:
Propržiti na ulju luk i šargarepu, dodati pirinač i njega malo propržiti.
Zatim dodati barene komadiće soje i sve začine.
Naliti toplom vodom i staviti u rernu da se ukrčka.
Kada je gotovo, dodati seckani peršun i celer, sve promešati i služiti toplo.
(Espreso / Posna jela)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!