Stučnjaci izdali ozbiljno upozorenje: Srbi ovako stalno spavaju, ali to je jako opasno, prestanite odmah
Foto: tommaso altamura / Alamy / Alamy / Profimedia

POSLUŠAJTE

Stučnjaci izdali ozbiljno upozorenje: Srbi ovako stalno spavaju, ali to je jako opasno, prestanite odmah

Ovo „odvratno“ otkriće potreslo je domaćine podkasta

Objavljeno:

Ušuškavanje u krevet s čarapama mnogim je samo sastavni deo jesenjeg i zimskog razdoblja, ali u nekim situacijama ipak bi bilo bolje preskočiti deo s čarapama.

Ekstremna dojava došla je od ekipe @calmdownpod TikTok, koja je izjavila da “istraživači pozivaju ljude da prestanu da nose nečiste čarape u krevet”.

Oni koji imaju poseban par čarapa rezervisan isključivo za krevet, ipak mogu da odahnu – sasvim je prihvatljivo i higijenski.

Jedna studija je pokazala da čarape koje nosimo tokom dana mogu biti žarište bakterija, onih koje se nalaze oko bubašvaba i njihovih izmeta.

@calmdownpod

NEVER WEAR SOCKS TO BED!! 🤢

♬ original sound - calmdownpodcast

Ovo „odvratno“ otkriće potreslo je domaćine podkasta, nateravši ih da dovedu u pitanje čitav ritual nošenja čarapa pre spavanja.

Međutim, neki su branili da nose čarape u krevetu u odeljku za komentare. Jedan pratilac je napisao: „Šokiran sam koliko ljudi nema pojma o životu zimi u hladnoj klimi. Ko NE nosi čarape u krevet zimi na severu?”

Neko drugi je istakao: „Čiste čarape su u redu.“

Pošto samo prljave čarape predstavljaju rizik po zdravlje širenjem bakterija, možete da ih nosite sve dok nosite čist par, prenosi Mirror.

00:01

Jelisaveta Orašanin pokazala zgodne noge

(Espreso/Krstarica/)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.