DA LI STE IKADA PROBALI POHOVANI HLEB? Bez masnoće, prija svima, jede se sa SIROM, DŽEMOM, KAJMAKOM... (RECEPT)

  • <p>Pohovani hleb vaditi na kuhinjski papir, da bi papir upio višak masnoće. Poslužiti ga uz džem, med, maslac, sir, kajmak...</p>
  • <p>Pohovani hleb vaditi na kuhinjski papir, da bi papir upio višak masnoće. Poslužiti ga uz džem, med, maslac, sir, kajmak...</p>
  • <p>Pohovani hleb vaditi na kuhinjski papir, da bi papir upio višak masnoće. Poslužiti ga uz džem, med, maslac, sir, kajmak...</p>
  • <p>Pohovani hleb vaditi na kuhinjski papir, da bi papir upio višak masnoće. Poslužiti ga uz džem, med, maslac, sir, kajmak...</p>
  • <p>Pohovani hleb vaditi na kuhinjski papir, da bi papir upio višak masnoće. Poslužiti ga uz džem, med, maslac, sir, kajmak...</p>
  • <p>Pohovani hleb vaditi na kuhinjski papir, da bi papir upio višak masnoće. Poslužiti ga uz džem, med, maslac, sir, kajmak...</p>
  • <p>Pohovani hleb vaditi na kuhinjski papir, da bi papir upio višak masnoće. Poslužiti ga uz džem, med, maslac, sir, kajmak...</p>