Lepa, zgodna, bogata i pametna: Ona važi za boginju lepote, a ono što je obukla želeće svaka Srpkinja da ima
Foto: Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia

SVAKA ČAST

Lepa, zgodna, bogata i pametna: Ona važi za boginju lepote, a ono što je obukla želeće svaka Srpkinja da ima

Dopada li vam se njen modni izbor?

Objavljeno:

Džordž i Amal Kluni prosto blistaju večeras na Venecija film festivalu! Supružnici su u gala stilu došli na premijeru filma "Wolfs", dugo očekivane akcione komedije u kojoj Kluni i Bred Pit ponovo glume zajedno posle 16 godina.

Filmski festival u Veneciji večeras je na crvenom tepihu okupio neke od najvećih holivudskih imena, poput Ričarda Gira, Kejt Blančet, Breda Pita...

A, tu su naravno i Džordž i Amal Kluni!

Amal Kluni, Džordž kluni
foto: Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Supružnici su ukrali šou na crvenom tepihu, ne samo međusobnom naklonošću i privraženošću, koja je i te kako očita, već i besprekornom elegancijom.

Slavni 63-godišnjak opredelio se za klasiku i crno smoking odelo, a iako je plenio posebnom energijom i zrelom muškom privlačnošću, njegova lepa supruga ga je svakako zasenila.

1 / 5 Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Amal je izabrala divnu, nežnu haljinu od raskošnog šifona, presvučenu belom, romantičnom čipkom sa tufnastim i cvetnim motivima. Prvi što se primećuje jeste lepa i moderna boja ove toalete; puteržuta nijansa sjajno ističe bujnu Amalinu kosu prošaranu pramenovima boje mode.

Kreacija je u gornjem delu u formi korseta, nakon čega leprša i lagano se širi, a čak je krasi i omanji šlep. Vrlo lepo ističe vitku figuru slavne 46-godišnjakinje, vizuelno joj dodajući obline. Izdanje je zaokružila zlatnom clutc torbicom i efektnim minđušama.

Dopada li vam se njen modni izbor?

Bonus video:

04:31

Štrajk prosvetnih radnika: Sva deca će imati zaključeno 5 ukoliko im se ne ispuni ovaj zahtev! Stručnjaci: Preti totalna obustava?

(Espreso / Blic žena / Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.