Pobogu, ništa im nije sveto: Eva Ras tvrdi da joj je ova koleginica prozvala pokojnu ćerku pa joj uzvratila žestoko
Eva Ras, Foto: © ATA Images

žestoko

Pobogu, ništa im nije sveto: Eva Ras tvrdi da joj je ova koleginica prozvala pokojnu ćerku pa joj uzvratila žestoko

Ona nije birala reči kada je pričala o koleginici

Objavljeno:

Glumica Eva Ras imala je jako težak život, a velika tragedija ju je zadesila kada joj je ćerka Kruna preminula u 25. godini.

Nema ko ne zna za njenu tešku životnu priču, a glumica je nedavno okrila i kako koleginice reaguju na nju.

Ona nije birala reči kada je pričala o koleginici Mirjani Karanović koja je, kako kaže, mrzi, pa je potom navela i zašto.

Ona tvrdi da je to zbog toga što oplakuje ćerku koja je rano preminula.

- Mirjana Karanović me mrzi jer ceo život oplakujem svoju ćerku koja je preminula sa svega 24 godine. Čula sam je negde da je izjavila da tugom trujem narod, samo zato što patim za ćerkom - rekla je glumica na Red TV.

Ona nije birala reči kada je pričala o koleginici Mirjani Karanović
Ona nije birala reči kada je pričala o koleginici Mirjani Karanovićfoto: Zorana Mandic/ATAImages

- Što je došla u rijaliti, to je zabavni program, pa šta ako joj je umrla ćerka', svi su pričali, bila sam sama protiv svih. Spasila sam se tako što sam sve njih volela iako oni mene nisu, prala sam im gaće, kuvala, spremala za njima, za kravom Ružom i svim životinjama i volela sam ih, a onda su oni na neki način i mene zavoleli - otkrila je Eva u pomenutoj emisiji.

Podsetimo, Lepu i talentovanu Krunu život je odveo u Pariz, ali sa samo 25 godina zadesila ju je kobna sudbina, odnosno, smrt.

Vest o tome je Evu zatekla na vratima njenog doma, što je jednom prilikom u emisji "Život kao takav" opisala:

- Saznala sam tako što su došla tri policajca dok sam se spremala da idem na festival na Palić. Mislila sam da je auto došao po mene.

Zvoni interfon, ja kažem da ću odmah sići dole, a oni odgovore: "Ne, mi ćemo doći kod vas".

Oni su mi saopštili da je ona umrla. Ja kažem: "Kako umrla kada sam juče razgovala sa njom?" Nisu imali nikakve papire i rekli su mi da idem u Ljermontovu gde takođe nisu imali nikakvu informaciju.

Pomislila sam da nije umrla. Tek trećeg dana sam dobila dopis. Za to vreme nisam znala šta se događalo u mojoj duši, bio je to 3. jul 1993.

Morala sam da učinim sve što sam mogla da se ona mrtva vrati u svoju zemlju, da ne ostane u Parizu, daleko od mene - ispričala je glumica.

Kako je istakla, sumnjala je da iza Krunine smrti stoji nešto vrlo složeno i opasno.

Nema ko ne zna za njenu tešku životnu priču
Nema ko ne zna za njenu tešku životnu pričufoto: Dragan Kadić

– Uz kovčeg smo dobili i nalaz obdukcije, francuska policija ništa nije otkrila i zapisali su da je umrla prirodnom smrću.

Ja sam kasnije pričala nekim mojim kumovima da se ona tamo u Parizu možda upetljala u neke mračne stvari, politiku, i da je zato francuska policija napisala onako u izveštaju.

Onda mi je moj kum Milenko Vučetić, pisac, rekao da pričam radnju kao iz filma "Nikita" i da to nema veze sa realnošću. Ne znam, tako je Bog hteo – rekla je glumica.

00:17

Eva Ras

(Espreso/N portal/Prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.