SANJA MARINKOVIĆ SA NOVOM FRIZUROM IZGLEDA KAO TINEJŽERKA: Voditeljka oduševila objavom koja ostavlja bez daha
Sanja Marinković, Foto: M.M./ATAImages

dobro joj stoji

SANJA MARINKOVIĆ SA NOVOM FRIZUROM IZGLEDA KAO TINEJŽERKA: Voditeljka oduševila objavom koja ostavlja bez daha

Nova frizura Sanje Marinković savršena je, a voditeljka izgleda potpuno neodoljivo

Objavljeno:

Jedna od najlepših voditeljki, Sanja Marinković dobro zna kako da osveži svoj izgled uz pomoć trikova za koje vam ne trebaju skupi preparati. S obzirom da važi za jednu od najbolje negovanih žena na estradi, Sanja vodi računa o svom izgledu i ne iznenađuje činjenica da mnoge žene prate njene savete za lepotu i dobar izgled.

Poznata voditeljka čak i kod kuće i na putovanjima voli da joj kosa uvek bude uredna i lepa, a nova frizura Sanje Marinković dopala se mnogim damama.

Nova frizura Sanje Marinković oduševljava

Sasvim je sigurno da kada imate lepu frizuru i kada je kosa negovana, onda je manje bitno šta ste obukle i da li ste našminkane jer lepa i stilizovana kosa je prvo što se na ženi primeti. Dobra boja, sveže isfenirana kosa u trenu mogu da vas podmlade ali i da vas učine starijom pa je veoma bitno da odaberete onaj stil frizure koji vama najviše odgovara.

Sanja Marinković
Sanja Marinkovićfoto: Instagram printscreen/sanjamarinkovicofficial

Upravo takva je i nova frizura Sanje Marinković za koju se nedavno odlučila, a ova promena voditeljki je odlično “legla”. Ova minimalna izmena u izgledu je bila sasvim dovoljna da voditeljka zablista i izgleda svežije i nekoliko godina mlađe.

Naime, Sanja je na odmoru i postavila je objavu gde uz osmeh uživa u talasima. Ona je nosila dve punđice zbog kojih je izgledala tako slatko i barem 10 godina mlađe.

Ova frizura idealna je za tople dane, jer vam kosa neće smetati, a sigurno ćete privući sve poglede.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srbija danas/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.