ŽENAMA ĆE POPADATI VILICE KADA VIDE OVOG DASU: Skinuo se naš poznati glumac, svi kažu da je opasan frajer
Đorđe Mišina, Foto: Printskrin/RTS

macan

ŽENAMA ĆE POPADATI VILICE KADA VIDE OVOG DASU: Skinuo se naš poznati glumac, svi kažu da je opasan frajer

Kako izgleda na plaži?

Objavljeno:

Nekoliko domaćih serija, ali i pozorišne predstave u kojima je Đorđe Mišina glumio doprinele su velikoj popularnosti ovog mladog glumca.

U seriji "U klinču" on se pokazao i u ljubavnim scenama i sada važi za jednog od najboljih frajera među mlađim glumcima.

Đorđe je nedavno uživao na odmoru i tada delio fotografije i snimke sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Dame će sigurno naročito biti oduševljene onim kadrovima na kojima je Mišina razgolićen.

Skinuo se  Đorđe Mišina
Skinuo se Đorđe Mišinafoto: Printscreen:instagram/misina_djordje

Đorđe je jednom prilikom za Espreso otkrio kako je upoznao svoju sadašnju devojku Ninu Perišić, koja je inače glumica.

 Đorđe Mišina otkrio za Espreso kako je upoznao svoju devojku
Đorđe Mišina otkrio za Espreso kako je upoznao svoju devojkufoto: RTS printscreen

– Ninu sam upoznao u pozorištu, tu sam se u nju zaljubio. A tek nakon nekih godinu dana smo se sreli na filmskom festivalu u Herceg Novom, u njenom rodnom gradu, gde su se prosto stvari prirodno desile. I čitavu noć smo proveli zajedno na obali slušajući Olivera Dragojevića i nekako pričali sve što se može reći o našim životima jedno drugome, to se nekako prirodno desilo, i od tada nas dvoje gazimo jako i putujemo po toj zajedničkoj stazi koju smo izgradili i trudimo se da upotpunimo jedno drugo, da dostignemo naše lične i zajedničke ciljeve - ovako je mlada glumačka zvezda Đorđe Mišina jednom prilikom za Espreso otkrio kako je upoznao Ninu.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/M.V. )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.