ANDRIJA MILOŠEVIĆ OTKRIO TAJNU USPEHA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Reći će ući u udžbenike, malo ko bi se usudio da kaže ovo
Andrija Milošević, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

pažnja

ANDRIJA MILOŠEVIĆ OTKRIO TAJNU USPEHA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Reći će ući u udžbenike, malo ko bi se usudio da kaže ovo

Naš poznati glumac je nedavno dajući intrevju za Tanjug, govoreći o životnim ali i profesionalnim izazovima, još ilustrativnije opisao i sada možemo reći otkrio tajnu uspeha Novaka Đokovića.

Objavljeno: 12:38h

Godinama je Đoković neprikosnoven u tenisu, i nikada mu nije ponestalo motivacije da nastavi dalje.

- Verovati i verovati i verovati i živeti - napisao je glumac Andrija Milošević na svom storiju. I možda najbolje ove reči mogu opisati kako se stiže do uspeha u sportu ali i životu.

Međutim naš poznati glumac je nedavno dajući intrevju za Tanjug, govoreći o životnim ali i profesionalnim izazovima, još ilustrativnije opisao i sada možemo reći otkrio tajnu uspeha Novaka Đokovića.

- Ti ako nemaš nadu i inspiraciju i ako nisi radostan da opet krećeš od nule. Ako te ne loži da ti se sve sruši i da kreneš od nule, onda si se izgubio. Nekad moraš iz inata. Nekad ubaciš i taj sportski aspekt. Znaš ono kad Novak Đoković, kad ga vidiš.

Svi su protiv njega iako je na vrhu. Sve im je dao, on je njima sve dao. Dao im je heroja, dao im je sve vrhunsko što postoji. Nisu zadovoljni. Hoće da ga sruše. A on uživa, da svake godine kao prvi na svetu opet mora da dokazuje ko je. Ma ne samo najbolji, nego ko je. Nije pitanje najboljeg, to je pitanje za njega lako, već ko je.

00:03

Andrija Milošević

(Espreso/b92/Prenela PV.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.