GURMANSKI DORUČAK
ZA NEDELJNI DORUČAK, KAJGANA SA SLANINOM IZ RERNE: Zapecite sa 1 NEOČEKIVANIM SASTOJKOM (RECEPT)
Zanimljiv način pripreme jela koje gotovo svi vole, a to je kajgana sa slaninom
Doručak je najvažniji obrok i zato je bitno da bude kaloričan i zasitan. Do sada ste sigurno spremali kajganu sa slaninom, ali ovako niste sigurno. Prvo ispecite hleb, pa dodajte jaja, slaninu i sir. Sve se to zapeče u rerni i eto savršenog načina da započnete dan. Poslužite sa čašom jogurta. Do sada ste uvek uz jaja služili hleb, a sada isprobajte da ispečete sve zajedno.
Sastojci:
4 jajeta
180 g slanine
100 g sira
2 tost hleba
Priprema:
Rastopite puter u tiganju. Stavite kriške hleba da se ispeku sa obe strane. Jaja posolite i pobiberite, pa umutite i dodajte u tiganj. Okrenite pa dodajte seckanu slaninu i rendani sir. Zapecite u rerni na 220°C oko 7-8 minuta.
(Espreso / Stvar ukusa)