Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/Jelajelena Petrovic
PRIPREMA
POSNA PAŠTETA OD PASULJA: Zdrav NAMAZ za doručak (RECEPT)
Sve što vam je neophodno su sledeći sastojci i slobodno vreme
Objavljeno: 04.12.2021. 18:32h
Dijana Spasov
Posna pašteta od pasulja je prijatnog ukusa, nije nimalo teška a možete je služiti uz hleb.
Sve što vam je neophodno su sledeći sastojci i slobodno vreme.
Sastojci: 400 g belog pasulja tri čena belog luka kašičica suvog ruzmarina tri kašike maslinovog ulja sok od limuna pet crnih maslinki so, biber
Priprema: Pasulj skuvati u posoljenoj, ključaloj vodi, pa ga ocediti, staviti u blender, dodati beli luk, ruzmarin, maslinovo ulje i maslinke, pa sve dobro izmiksati. Umešati sok od limuna, posoliti i pobiberiti, pa miksati još minut-dva. Ohladiti u frižideru, pa poslužiti sa vrućim tost hlebom.
(Espreso/Informer)