ovo je svima potrebno
KO JEDNOM KRENE DA KORISTI OVO, ŽIVI KOLIKO HOĆE! Postoji jedna CAKA prilikom korišćenja i znaju je samo TRAVARI
Uklanja glavobolju, leči dijabetes i srce, od njega se mršavi i podiže imunitet
Toliko je moćan prah sunčevog kamena da sa ćilibarskom kiselinom - možeš živeti koliko hoćeš, samo ako si pametan. Tako kažu Rusi, gde je tradicija uzimanja jantarne ili ćilibarske kiseline za dobrobit zdravlja - jaka.
Ako se uzima pravilno, ova kiselina može čoveku da olakša život i omogućiti da bude zdrav, imunološki jak, poletan i lep - jer čini fantastične stvari za kožu. U dejstva ćilibarske ili jantarne kiseline kunu se i bolesni od tumora kojima umnogome ovaj prah olakšava život.
Ćilibar i korona
U doba virusa korona ova kiselina je postala aktuelna jer je poznato njeno svojstvo da jača imunitet. Koristila se kao glavni borac za suzbijanje SARS-a, a danas korone.
Marija N. Kondrašova, doktor bioloških nauka i autor knjige "Terapijsko delovanje ćilibarske kiseline", navodi niz dobrobiti ove supstance koje je neverovatno korisna za ljude, životinje i biljke koje od nje brže rastu.
Moćna je kod bolesti srca, vaskularnih grčeva, ateroskleroze, alergija. Stimuliše mozak, može da izleči dijabetes, da smanji telesnu težinu. Kod hroničnog umora je čudotvorac, kao i kod spoljne upotrebe u dermatološke svrhe.
Posle hemoterapije
Ova kiselina ima dobrobiti za ljude obolele od karcinoma. Deluje protiv deobe ćelija. Prepisuje se posle hemoterapije.
U ruskoj tradiciji, jantarna kiselina ima značajano mesto u lečenju mamurluka. Normalizuje metaboličke procese, smanjuje koncentraciju glukoze u krvi, normalizije rad štitne žlezde.
Kiseo je, podseća na limunsku kiselinu. Dobra za penzionere
U Rusiji lekari preporučuju da se svi ljudi stariji od 55 godina leče jantarnom kiselinom. Ćilibarska kiselina štiti od virusnih infekcija, a čak iako se razbolimo, velike doze će nas brzo podići na noge, u roku od tri dana.
Ovaj čudotvorni prah koga još nazivaju sukcinska i dikarboksilna kiselina, zapravo je prirodni jantar pretvoren u prah.
Kiseo je i podseća na limunsku kiselinu. Kod nas može da se nabavi u poljoprivrednim apotekama jer se koristi za ubrzani rast biljaka. U Rusiji se kupuju bez lekarskog recepta u apotekama. Ima ga u prahu ili u tabletama.
Kada nastane deficit, valja ga nadoknaditi. Ljudski organizam može da proizvede sam jantarnu kiselinu i, kako objašnjava doktorka
- Zdravo telo je ima u dovoljnim količinama, u obliku soli i jona. Dnevno je potrošimo oko 200 grama, a kada smo izloženi stresu, povećanom naporu, bolesti - telu je potrebno više jantarne kiseline i više je troši, pa ljudi koji imaju manjak ove kiseline, osećaju se umorno, slabo, slomljeno, pada im imunitet - objašnjava doktorka Kondrašova.
Ćilibarska kiselina
Ćilibarsku kiselinu sadrže mnoge namirnice, a najviše: aloa vera, rabarbara, nezrele bobice, kopriva, suncokretove semenke, ječam, jagode, školjke kamenice, šećerna repa, glog, gorki pelin, raž, pivski kvasac, jogurt, kiselo mleko, tvrdi sirevi, stara vina.
Potreban nam je kao so!
Prah od ćilibara neophodan je koliko i so. Neutrališe slobodne radikale, poboljšava mozak, jetru, srce, jača imunološki sistem, sprečava razvoj malignih tumora, upala, snižava šećer, umiruje živce, izbacuje otrove, otapa kamen u bubregu.
KAKO SE KORISTI
Uzima se neposredno pre jela tako što se tableta otopi u vodi ili soku. Najviša dnevna količina za odraslu osobu su tri tablete. Lečenje traje mesec dana.
Bonus video:
(Espreso.co.rs/Ruski travar)