Meloun i Jokić, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

neverovatno

Trener Denvera otkrio najfascinantniju stvar oko Jokića: Treniram ga 10 godina i ...

Zaista je jedinstven

Objavljeno: 03.10.2024. 14:17h > 14:25h

Košarkaši Denver Nagetsa se nalaze u Abu Dabiju gde će odigrati dva pripremna meča protiv Boston Seltiksa .

Trener Majk Meloun je bio raspoložen za razgovor, pa se nasmejao na konstataciju novinara Mozzart Sporta da je posla dolaska Daria Šarića balkanska grupa sve jača.

Tu su Nikola Jokić, Vlatko Čančar, trener Ognjen Stojaković...

- Imamo baš veliku balkansku grupu - istakao je i dodao:

- Njih trojica se odlično poznaju godinama. Dario nam se priključio pre nekoliko dana, dobro mu ide. Ekipa ga odlično poznaje, igrali smo protiv njega, takmičili se, znaju kakav je igrač i sada možemo da vidimo kakav je čovek. Poštujemo ga jako, verujem da se oseća dobro, dobro prihvata sve ono čime ga ’bombardujemo’ kada su informacije u pitanju, siguran sam da će se dobro snaći do kraja.

Majk Melounfoto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Meloun je govorio i o Nikoli Jokiću, a posebno je istakao da ceni što se i pored ogromnih uspeha i dostignuća sa Denverom i nacionalnim timom Srbije nije promenio.

- Ne i to je jedna od najfascinantnijih stvari kod njega. Trener sam mu već deset godina, prošli smo toliko toga zajedno... , šampion, dobijao je ugovore... I posle svega toga on je ostao isti. Nikad se nije promenio, to je ono što posebno cenim kod njega, jer tako nečim ne može da se pohvali svako. Posle slave kojom je zasut i uspesima koje je postigao, on je u srcu ostao isti Nikola Jokić koga znam od prvog dana. To je ono što posebno volim u vezi sa njim.

Bonus video:

(Espreso sport/Mozzartsport)