Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport

teška situacija

Partizan u očaju, a Lalatović trlja ruke: Imaju li crno-beli džokera u rukavu?

Šta se dešava sa najskupljim pojačanjem?

Objavljeno: 28.09.2024. 15:14h > 15:32h

Doskorašnji pomoćnik Aleksandra Stanojevića, Branko Vukašinović vodiće Partizan na teškom gostovanju lučanskoj Mladosti.

Tim koji sa klupe predvodi Nenad Lalatović je u nizu od pet pobeda, pa ovaj meč stiže u jako lošem momentu za posrnule Beograđane.

- Sve što se dešava apsolutno utiče i na igrače. I oni sve vide, čitaju, osećaju. Čekaju, kao i svi mi ovde. Tu smo da radimo i da čekamo. Nadam se da ćemo dočekati bolje dane - rekao je Vukašinović.

Nada se da će igrači pokazati reakciju posle debakla protiv Crvene zvezde.

- Momenat u kojem se nalazimo kao klub i kao tim nije sjajan, međutim, iz ove kože se ne može. Tu smo da probamo da se pomerimo korak napred. Nadam se da će se sutra to i desiti, iako je Mladost u trenutku koji traje već pet kola, imaju pet uzastopnih pobeda i to protiv ekipa iz gornjeg dela tabele. U dobroj su formi i to koristimo kao motiv da spremimo naše igrače da budu pravi, kakvi nisu bili u poslednje vreme.

- Minula sedmica je počela tromo, svi mi koji smo ostali smo mnogo razmišljali o svemu. Bili smo zabrinuti zbog svega što je iza nas. Kao i u životu, kako dani prolaze, tako su atmosfera i kvalitet treninga sve bolji. Da li su momci preboleli ili nisu, znaćemo sutra. Ono što su pokazali u poslednja dva treninga mi daje za pravo da verujem da će dati sve od sebe. Moramo zbog grba koji nosimo da opravdamo poverenje.

Branko Vukašinovićfoto: Starsport

Najavljuje Vukašinović da će biti promena u sastavu.

- Neće biti samo kozmetičke, čisto da bismo menjali. Neke će biti iznuđene, zbog fizičkog stanja nekih igrača, a neke zbog forme. Levi bek Jurčević neće igrati, na poluvremenu derbija je zatražio izmenu zbog povrede mišića.

Šansu bi mogao da dobije Žoao Grimaldo, najskuplje, a nimalo iskorišćeno letnje pojačanje Partizana.

- Neminovno je da dobije šansu u narednom periodu, nadam se da će to biti i sutra. On je dobar igrač, nije se snašao u početku, ali polako pokazuje kvalitet. Dolazi novi trener, pa pauza u prvenstvu, imaće priliku da se dokaže - istakao je Vukašinović.

Bonus video:

(Espreso sport)