Loše prošao: Gobeljić odstranjen iz tima OFK Beograda!
Marko Gobeljić, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

suspenzija

Loše prošao: Gobeljić odstranjen iz tima OFK Beograda!

Ovo se i moglo očekivati

Objavljeno: 18:10h

Desni bek OFK Beograda Marko Gobeljić je na 174. "večitom" derbiju slavio na severnoj tribini ubedljivu pobedu Crvene zvezde nad Partizanom, zbog čega je usledila reakcija i kazna.

Nekadašnjeg desnog beka srpskog šampiona kamere su snimile na severnoj tribini sa navijačima crveno-belih, a na poziv Gelora Kange sišao je i na atletsku stazu i sa megafonom u ruci vodio navijanje.

"Romantičari" su već u narednoj utakmici protiv IMT-a u Zaječaru suspendovali Gobeljića, koga nema u ekipi.

Nije pomoglo ni nedavno javno izvinjenje Gobeljića, koji se pokajao zbog svog gesta na derbiju u ponedeljak.

- Želim da iskoristim priliku da se javno izvinim OFK Beogradu, svojim saigračima i navijačima, nakon slavlja na derbiju. Na treningu sam razgovarao sa ljudima iz kluba i navijačima i shvatio sam da sam pogrešio.

- Nikada nisam krio niti ću emociju prema Crvenoj zvezdi čiji sam bio igrač u velikom delu moje karijere. Ali sam svestan da sam kao profesionalac pogrešio, svestan sam da ne mogu da budem navijač jednog kluba dok sam profesionalac u drugom klubu istog ranga takmičenja.

- Trenutno branim boje OFK Beograda, zavoleo sam ovaj klub i morao sam drugačije i profesionalnije da reagujem. Prihvatiću mere klupske discipline, a onda se vraćam na teren da pomognem svojim saigračima - poručio je Gobeljić u pisanoj izjavi.

Videćemo da li će se Gobeljić vratiti u tim OFK 4. oktobra protiv Radničkog u Nišu.

Bonus video:

00:58

Fudbal se vraća kući

(Espreso/B92/Preneo: A.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.