Foto: Promo

Pobednik kviza Mozaik gostovao u emisiji „Puls Srbije“ na Kurir televiziji

Nisam razmišljao o krajnjem ishodu, uživao sam u igri

Nagradni fond od milion dinara

Objavljeno: 29.08.2024. 10:19h

Gosti Milice Marković u emisiji „Puls Srbije“ koja se emituje svakog radnog dana na Kurir televiziji u terminu od 12h, bili su pobednik sedme sezone kviza „Mozaik“, Milutin Milić i voditeljka kviza, Danijela Pantić. Pred predstojeću jesen i novu, značajno bogatiju i osveženu jesenju sezonu na Kurir televiziji, Milutin je sa gledaocima podelio svoje iskustvo učešća u kvizu Kurir televizije, a voditeljka najavila novine koje očekuju gledaoce i takmičare u predstojećoj sezoni.

foto: Promo

Milutin nije krio koliko je zadovoljan pobedom, iako mu to nije bio prioritet, već druženje i učešće u formatu koji mu se veoma dopao najpre kao gledaocu: „Izvesno vreme sam pratio kviz i svidelo mi se to što od igara nudi, zato sam se prijavio. Jako su lepo osmišljene, da bi se u njima bio uspešan potrebno je imati dobru koncentraciju, brzinu i dobru opštu informisanost, ali i uvek nezaobilazan faktor sreće. Različit je od drugih i ima šta interesantno da ponudi takmičarima i gledaocima. Nagrade su jako primamljive. Iako je „Mozaik“ već etabliiran i možda mu nije potrebna reklama, ipak mislim da ljudi treba da dođu i obogate svoje iskustvo učešćem, a gledaoci nastave da uživaju.“

FOTO: Promo
FOTO: Promo
FOTO: Promo

Voditeljka je pozvala zainteresovane kandidate da se prijave za novu sezonu kviza preko Kurirovog portala i najavila da je nagradni fond za osmu sezonu milion dinara!

(Espreso/Promo)