Foto: Printscreen Instagram/karleusastar

bomba!

Podigla gaćice pa spustila pantalone i sve zabezeknula: Karleuša je danas glavna tema, ko bi smeo ovo da obuče?

Bujne grudi i zanosna linija

Objavljeno: 18.08.2024. 16:06h

Pevačica Jelena Karleuša je juče, 17. avgusta, napunila 46 godina i napravila proslavu za svoje prijatelje i porodicu.

Jelena je sada na svom Instagram profilu pokazala i stajling koji je odabrala za ovaj dan, a mnogi su ostali zabezeknuti njenim izgledom budući da je bila veoma provokativna.

Ona je objavila nove fotografije koje su pošteno zatresle Instagram.

Diva je zablistala u crvenom topu, pantalonama u istoj boji, ali i crvenim tangama koje su sve zapalile Jelena je spustila pantalone tako da se gaćice dosta vide, a bujne grudi je jedva držao minijaturni top. Kosu je podigla u punđu, a imala je i crvenu tortu koja je sve oduševila.

FOTO: Printscreen Instagram/karleusastar
FOTO: Printscreen Instagram/karleusastar
FOTO: Printscreen Instagram/karleusastar

Inače, Jelena Karleuša uspela je da zapali Beograd dva puta za manje od 24 sata. Prvo je izbacila novi spot za pesmu "Benga", a onda je i pokazala stajling za svoj rođendan.

Podsetimo, sa 16 godina Karleuša je izrazila želju da postane pevačica, a najviše joj je u tome pomogla majka Divna, koja u tom trenutku nije imala finansijska sredstva te se snalazila kako je znala i umela.

Jelena je uspela da uz pomoć pevačice Dragane Mirković izda svoju prvu ploču Ogledalce pod Diskosom 1995. godine, i doživela komercijalni uspeh, ona tada prodaje ploču u više od 100.000 primeraka u Jugoslaviji.

Sve ostalo je istorija...

Bonus video:

(Espreso / M.S.)