Dobila dete sa 2 decenije starijim čovekom, a onda je došlo vreme za odluku: Celu Srbiju osvojila je lepotom
Glumica, Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

DA LI STE ZNALI?

Dobila dete sa 2 decenije starijim čovekom, a onda je došlo vreme za odluku: Celu Srbiju osvojila je lepotom

Janin suprug je 23 godine stariji od nje

Objavljeno:

Jedna od najlepših srpskih glumica Jana Milosavljević 2017. godine dobila je sina iz ljubavi sa 23 godine starijim kolegom Filipom Gajićem.

Nakon rođenja naslednika, bili su na slatkim mukama smišljajući mu ime. A kako je i sama glumica rekla, mesec dana nisu mogli da se dogovore. Na kraju je odluka pala da sin dobije ime Joakim.

"Imali smo muke, nikako nismo mogli da se dogovorimo. Mesec posle rođenja dete nije imalo ime, svako ga je zvao kako je hteo, nije ga imalo ni kad smo krenuli da ga prijavimo. Pred vratima opštine Zvezdara odlučili smo se za ono koje su Filipova deca izabrala. Mada ga i dalje zove ko kako hoće" ispričala je Jana svojevremeno za magazin "Gloria".

Jana Milosavljević
foto: Milan Maricic/ATAImages

Mladoj glumici ovo je prvo dete, dok Filip iz prethodna dva braka ima još troje naslednika. Sadašnju izabranicu Janu Milosavljević, glumicu i ćerku muzičara Neše Galije, Filip je upoznao preko Ramba Amadeusa

Jana se proslavila ulogom u filmu "Zona Zamfirova"

Čuveni film premijerno je prikazan pre 22 godine, a ulogu Zone tumačile su Jana Milosavljević i Katarina Radivojević, dok je lik Maneta oživeo Vojin Ćetković.

Jana Milosavljević
foto: Printscreen/ YouTube/ DomaciFilmoviSerije

"Mala Zona bila je omiljena junakinja, a u vreme snimanja imala je svega 11 godina. Ona je nastavila da se bavi glumom, završila je studije u klasi Jasne Đuričić i danas uspešno nosi repertoar Beogradskog dramskog pozorišta", rekla je Jana o svojoj čuvenoj roli.

Bonus video:

00:26

Galija, Bir fest

(Espreso/Kurir/M.J./prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.