Foto: prentscreen/instagram/adrianakadar

fano

Snajka Teodore Džehverović sva u modricama i podlivima: Adriana zabrinula pratioce, evo šta joj se desilo...

Adriana je tokom pandemije koronavirusa odlučila da se bavi javnim životom i brzo je postala popularna na društvenim mrežama.

Objavljeno: 08.08.2024. 20:14h

Sava Džehverović, brat poznate pevačice Teodore Džehverović, i njegova supruga Adriana uživaju u ljubavi koja je nedavno krunisana brakom. Oni su postali roditelji devojčice kojoj su dali ime Dorotea. Adriana, jedna od najpoznatijih influenserki u Srbiji, redovno deli anegdote iz svog života sa svojim pratiocima.

Adriana je tokom pandemije koronavirusa odlučila da se bavi javnim životom i brzo je postala popularna na društvenim mrežama.

Njena iskrenost i otvorenost privukle su mnoge pratioce, a sada je njena porodica u centru pažnje zbog dolaska novog člana.

Povrede snajke Teodore Džehverovićfoto: Instagram printscreen/adrianakadar

- Jao Bože, šta se još danas neće desiti?" - napisala je Adriana uz emotikon koji plače od smeha. Na fotografiji se vide modrice i ogrebotine koje je zadobila prilikom pada.

Trenutak kada je Adriana palafoto: Instagram printscreen/adrianakadar

Adriana je podelila i video sa sigurnosne kamere koji je zabeležio njen pad. Video je brzo postao viralan, a njeni pratioci su je podržali i poželeli joj brz oporavak.

Bonus video:

(Espreso/Blic/M.Š. Prenela: I.R.)