Foto: printscreen/instagram/bet_men_007

mnoge interesuje

"Jedina osoba koju smo spomenuli..." Durdžić konačno progovorio o odnosu sa Janjušem, otkrio ovaj Markov postupak

Durdžić se oglasio na društvenim mrežama

Objavljeno: 05.08.2024. 22:12h

Odnos između Aneli Ahmić, njenog bivšeg muža Asmina Durdžića i bivšeg dečka Marka Janjuševića Janjuša i dalje intrigira gledaoce "Elite" čak i nakon završetka rijalitija.

Tokom boravka u rijalitiju, Aneli je često negativno komentarisala Asmina i njegovu devojku Staniju Dobrojević, dok je Janjušević otvoreno kritikovao njih dvoje, što je izazvalo brojne tenzije.

Nakon što su se kamere ugasile, pojavile su se glasine da su se Asmin i Janjuš pomirili i da su navodno planirali da se okrenu protiv Aneli.

Međutim, Asmin Durdžić je sada odlučio da razjasni situaciju putem Instagrama.

- Pošto vas zanima odnos između mene i Janjuša, evo reći ću vam kakav je. Janjuš je jedini elitar koji je postupio kao čovek, koji je rekao izvini i meni i Staniji jer nas je prvi dirao. Moj odgovor je bio: "Izvini i ti što sam te prozivao!" Ljudski je reći izvini. Naš razgovor je bio vezan samo za psovke sa njegove i sa moje strane. Uopšte nismo komentarisali ništa vezano za "Elitu", niti za bilo koga iz "Elite" - napisao je on, pa dodao:

foto: Instagram/alibaba_durdzic

- Jedina osoba koju smo spomenuli jeste njegovo kuče, Vesna. Janjuš i ja smo kao dva čoveka popričali i spustili loptu. To ne znači da smo se udružili protiv protiv nekoga. Ko god meni kaže: "Izvini Asmine, izvini Stanija", nikad tu osobu neću više komentarisati u negativnom kontekstu. Lako je biti g*vno, ali teško je biti čovek. Kada bi se svi ugledali na Janjuša i imali hrabrosti da postupe kao on, bili bi mnogo veći nego što mislite.

Ovaj potez Janjuševića i Durdžića pokazuje da su njihovi sukobi iz rijalitija prevaziđeni i da su spremni da krenu dalje, ostavljajući nesuglasice iza sebe.

Bonus video:

(Espreso/Telegraf/A.Š/prenela:B.S.)