ukusno
Ovaj namaz je ključna stvar za sočne svinjske šnicle: Recept koji svaka domaćica mora imati u svojoj svesci
Odmah servirajte i uživajte
Svinjske šnicle u slatkoj pavlaci i senfu se brzo pripremaju i vrlo su pikantne.
Sastojci:
1 kg svinjskih šnicli
4,5 kašika slatke pavlake
3 kisela krastavca, naseckana na kockice
3 kašike senfa
so po ukusu
biber po ukusu
mešavina suvih začina po ukusu
3 kašike ulja
secakni peršun po ukusu
5 kašika povrtnog bujona
Recept za svinjske šnicle u slatkoj pavlaci i senfu:
Svinjske šnicle dobro izlupajte čekićem za meso i začinite solju, biberom i začinima. U tiganju zagrejte ulje pa propržite šnicle, a nakon toga ih stavite sa strane. Ostavite masnoću od prženja i sipajte u nju bujon.
Dodajte slatku pavlaku i promešajte. Umešajte i kisele krastavce i promešajte. Ubacite senf i seckani peršun, pustite da još malo krčka i ubacite šnicle. Odmah servirajte i uživajte..
Bonus video:
(Espreso/Stvar ukusa/Prenosi A.M.)