Slasna pita sa meseom bez kora: Ko je jednom proba poželeće opet, a sprema se za tili čas
Foto: CHASSENET / BSIP / imago stock&people / Profimedia

prijatno

Slasna pita sa meseom bez kora: Ko je jednom proba poželeće opet, a sprema se za tili čas

Ova pita sa mesom postaće redovna na vašoj trpezi

Objavljeno:

Pita sa mesom bez kora puna je sočnog fila i istopljenog sira, te i oni najizbirljiviji je obožavaju! Sprema se neverovatno jednostavno, a jelo je toliko ukusno, da ćete ga praviti bar jednom sedmično!

Sastojci:

Način spremanja:

Propržite na ulju meso i crni luk. Dodajte so, biber i beli luk u prahu. Izrendajte čedar i dodajte pola preko mesa. U činiji razbijte jaja i umutite ih sa pavlakom pa sipajte u tiganj.Odozgo stavite preostali čedar. Prebacite tiganj u rernu i pecite 20 minuta na 175 ° C. Kada je gotovo pospite svežim peršunom, prenosi stil.kurir.rs.

Ukus će vas oduševiti u toj meri da će ova pita sa mesom postati redovna na vašoj trpezi.

Bonus video:

01:43

JEDNOSTVAN RUČAK UZ SLATKIŠ NA KRAJU NA ZLATIBORSKI NAČIN! Obradujte ukućane ovim receptom: Brzo, lako, a ukusno

(Espreso/Krstarica/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.