Dragan Stojković Piksi na konferenciji za medije, Foto: Nemanja Nikolić

KONFERENCIJA ZA MEDIJE

"OSTAVIĆEMO ZADNJU KAP ZNOJA, DA NE KAŽEM KRVI, DA BISMO DOŠLI DO CILJA!" Piksi otvorio dušu pred Dansku

Tok obraćanja selektora mogli ste da pratite iz minuta u minut na portalu Espreso

Objavljeno: 21.06.2024. 13:54h > 15:17h
14:03h

Osveta Dancima?

- Odigrali smo dobro prijateljsku utakmicu, iako smo izgubili. To je dobra ekipa, standardno su na tom nekom nivou što se tiče učešća. Nisu nepobedivi i nedodirljivi. Mi imamo svoju kalkulaciju i matematiku, neće biti lako, a na kraju krajeva pruža nam se šansa da rešimo svoju sudbinu. Što je najvažnije za Dansku, gledali smo utakmicu protiv Slovenije i Engleske. Igrači će dobiti sve informacije i da što spremnije dočekamo taj meč.

14:00h

- Utisci su da kažem mi smo duboko u noć analizirali sve što se dešava na miru. Mogli smo da izgubimo, ali nismo. Sa druge strane učinili smo sve da pobedimo, ali nije došlo do toga jer nismo bili na nivou oko realizacije. Kada vidite loptu u mrežu, ne mora tako da se desi. Mnogo važan gol, rezultat za nas jer i dalje ostajemo u igri, a sveni činjenice ako želimo da idemo napred, mi moramo da pobedimo jednu utakmicu. Gol koji je došao u poslednji čas i koji nas ostavlja u trci za prolaz.

13:48h

Dragan Stojković Piksi, selektor fudbalske reprezentacije Srbije održaće konferenciju za medije od 14 časova.

"Orlovi" posle dva kola u C grupi Evropskog prvenstva u Nemačkoj imaju samo bod i moraju da pobede Dansku 25. juna ako žele u osminu finala.

Prethodno su izgubili minimalnim rezultatom od Engleske, dok je u četvrtak Luka Jović doneo bod protiv Slovenije golom u 95. minutu.

Strateg našeg nacionalnog tima našao se pod žestokim kritikama sina legendarnog selektora.

Bonus video:

(Espreso/Veljko Petrović)