Mlada, ilustracija, Foto: Printscreen/tiktok/natttcrock

blam veka

MLADOJ SE PODIGLA VENČANICA, PA MEĐUNOŽJE POKAZALO BLAM KOJI JE ŠOKIRAO SVE REDOM: Sevnuo DONJI DEO kao...

Kada je izlazila iz crkve kako se ne bi saplela o haljinu ili uništila venčanicu, taj deo je podignut pa je nastao prizor koji je neizbežno pokrenuo dosta komentara

Objavljeno: 09.06.2024. 09:55h

Sezona je venčanja, mnogi parovi upuštaju se u bračne vode, a gde su svadbe, tu je i poneki peh. Sve u žaru žurbe, uzbuđenosti i nepredviđenih okolnosti. Tako se peh desio i nevesti iz ove priče. Njena haljina spada u izazovnije modele, ali bi donji deo odeće od tila trebalo da prikriva noge. Međutim, kada je izlazila iz crkve kako se ne bi saplela o haljinu ili uništila venčanicu, taj deo je podignut pa je nastao prizor koji je neizbežno pokrenuo dosta komentara.

Palma de Majorka, prekrasna Španija, ljubav, sreća na sve strane, dolazak, odlazak na slavlje skoro pa u stilu Megan Markl i princa Harija. Tako je izgledalo ovo venčanje. Ali lep početak nije garancija da će se u međuremenu dogoditi neželjene stvari. Poput "venčanice uvis".

foto: Profimedia

Ova mlada je izlazila iz crkve kada se njena haljina podigla zbog čega su gosti videli i ono što je trebalo da bude sakriveno. Doduše, model njene venčanice je sam po sebi provokativan, ali verujemo da nije želela da baš ovoliko pokaže. Mlada je Egle Ruskite koja se u Španiji udala za čuvenog Nika Hulkenberga.

Kasnije je haljina vraćena na staro. Sigurno je bilo još uspomena sa svadbe, a ovaj detalj se bez sumnje izdovjio. Jer kao što rekosmo... gde su svadbe, tu su i iznenađenja, razne vrste.

(Espreso/blic žena/Prenela P.V.)