zapišite
OVAJ TRIK ZA KAFANSKU KUPUS SALATU NIKO NE ZNA: Profesionalni kuvari DODAJU 1 SASTOJAK, ukusniju niste PROBALI
Postoji jedan sastojak koji se u nju dodaje i morate da ga znate
Kupus salata retko kada ispade kao ona kafanska.
Postoji jedan sastojak koji se u nju dodaje i morate da ga znate.
To vam ne bi palo na pamet.
Da li i vama kupus salata uvek deluje ukusnije u restoranu? Uz ove trikove, i vi ćete uspeti da spremite isto tako ukusnu salatu! Tajna dobre salate od kupusa krije u činjenici da naseckani (ili narendani) kupus odstoji duže nego kad mi spremamo kod kuće za ručak.
Sastojci:
1 glavica kupusa
so
ulje
šećer na vrh kašičice
Priprema:
Kupus izrendajte ili sitno iseckajte. U činiji pomešajte kupus, ulje i sirće. Rukama ga dobro izgnječitei ostavite da odstoji nekoliko minuta. Bitno je da šećer i so pomešate i dodate na kraju. To se radi na kraju jer ako sipate pre ulja i sirćeta, so će pasti na dno i salata će biti neravnomerno začinjena.
(Espreso/Kurir Stil)