trik
DODATE OVAJ SASTOJAK DA KORICA BUDE HRSKAVA, A MESO MEKANO: Samo on daje UKUS POHOVANE PILETINE kao iz restorana
U smesu za pohovanje dodajte pivo i svako jelo će biti savršeno
Kada pohujete meso ili povrće, na taj način zadržavate njihovu sočnost. Mnogi su ljubitelji pržene hrane, iako nije previše zdrava, ali je neverovatno ukusna. Obično se koriste prezle i jaja, ali mi vam otkrivamo tajni sastojak uz koji će svako jelo biti još lepše.
U pitanju je omiljeni srpski napitak, a to je pivo. Zahvaljujući njemu, jelo će biti hrskavo i sočno.
Sastojci:
2 jajeta
3 kašike brašna
100 ml piva
so, biber
Priprema:
U posudi pomešajte jaja, brašno, pivo, pa posolite i pobiberite. Ako je smesa retka dodajte još malo brašna. Treba da bude malo gušća od one za palačinke. Uvaljajte u nju meso po želji ili povrće, a možete i sir da pohujete ovom smesom.
Prijatno!
Majke i snajke:
(Espreso/Stvar ukusa)