Pohovano meso, Foto: Printscreen/youtube/Jelajelena Petrovic

trik

DODATE OVAJ SASTOJAK DA KORICA BUDE HRSKAVA, A MESO MEKANO: Samo on daje UKUS POHOVANE PILETINE kao iz restorana

U smesu za pohovanje dodajte pivo i svako jelo će biti savršeno

Objavljeno: 04.05.2023. 17:34h > 17:36h

Kada pohujete meso ili povrće, na taj način zadržavate njihovu sočnost. Mnogi su ljubitelji pržene hrane, iako nije previše zdrava, ali je neverovatno ukusna. Obično se koriste prezle i jaja, ali mi vam otkrivamo tajni sastojak uz koji će svako jelo biti još lepše.

U pitanju je omiljeni srpski napitak, a to je pivo. Zahvaljujući njemu, jelo će biti hrskavo i sočno.

foto: Printscreen/youtube/Jelajelena Petrovic

Sastojci:

2 jajeta

3 kašike brašna

100 ml piva

so, biber

foto: Printscreen/youtube/Jelajelena Petrovic

Priprema:

U posudi pomešajte jaja, brašno, pivo, pa posolite i pobiberite. Ako je smesa retka dodajte još malo brašna. Treba da bude malo gušća od one za palačinke. Uvaljajte u nju meso po želji ili povrće, a možete i sir da pohujete ovom smesom.

Prijatno!

Majke i snajke:

(Espreso/Stvar ukusa)