PREUKUSNO
DOMAĆE LEPINJE BEZ KVASCA OD SAMO 3 SASTOJKA: Gotove su za 15 minuta, od sada ćete ih samo ovako SPREMATI (RECEPT)
Laka priprema i fantastičan ukus je ono što će vas privući, a super je što se prave bez brašna i kvasca
Nikad brže napravite mekane domaće lepinje. Od 3 jednostavna sastojka umutite testo i ispecite, gotove su za 15 minuta.
Laka priprema i fantastičan ukus je ono što će vas privući, a super je što se prave bez brašna i kvasca.
Na njih možete da mažete šta želite, a Stvar ukusa predlaže krem sir ili domaći namaz od tikvica.
Sastojci: 180 g mleka u prahu 1 kašičica praška za pecivo
Priprema: Pomešajte mleko u prahu, prašak za pecivo i jaja. Dobro umutite mikserom, pa sipajte u šprica za kolače ili kesu za zamrzivač. Smesu sipajte u pleh obložen pek papirom, istisnite smesu jajastog oblika. Pecite na 180°C nekih 10 minuta.
(Espreso / Stvar ukusa)