Foto: Printscreen/youtube/TheCooknShare
NEŠTO POTPUNO DRUGAČIJE!
RUČAK KOJI SE SPREMA ZA 200 DINARA: A ukus mu je kao da košta 200 EVRA (RECEPT)
Cena porcije ovog jela koštaće vas svega 50 dinara, a po toj računici, četvoročlana porodica uživaće u poprilično jeftinoj gozbi, ukus ove testenine osvojiće vaša nepca, a celokupna priprema trajaće celih sedam minuta
Objavljeno: 20.06.2022. 17:22h
Katarina Petrak
Sastojci:
- 1 glavica crnog luka
- 1/2 manje tikvice
- 1 šoljica seckanih bukovača (oko 50 g)
- 1 svež paradajz
- 1 kašičica senfa
- 1 kašičica soja sosa
- 1 kašičica maslinovog ulja
- so, biber, italijanska mešavina začina
Priprema:
Crni luk, tikvice, bukovače i paradajz iseckajte na kockice. Na malo ulja i vode dinstajte sve povrće dok ne omekša.
Začinite senfom, soja sosom, maslinovim uljem, biberom i italijanskom mešavinom začina. Probajte ukus pa dosolite po potrebi. Služite s barenom testeninom. Prijatno!
(Espreso)