Pasulj, Foto: Espreso.co.rs
NEŠTO DRUGAČIJE
NAPRAVITE SOK OD PASULJA! Ovaj napitak je DOMAĆI LEK za bolest od koje pati većina Srba (RECEPT)
Probajte nešto sasvim neobično
Objavljeno: 31.05.2022. 18:48h
Milica Tomic
Pasulj je svima poznat u domaćoj kuhinji, čorbasti i prebranac, ali da li ste nekada probali sok od njega? Ukus će vas oduševiti - usudite se.
Način pripreme:
Potopite jednu šolju azuki pasulja u zrnu u pet šolja vode i ostavite da lagano ključa jedan sat. Zatim, odlijte vodu i skuvajte pasulj.
Voda koju ste odlili je - sok od azuki pasulja i koristite ga tako što pola čaše soka popijete 30 minuta pre obroka, kao lek za zapaljenje bubrega i za većinu bubrežnih bolesti. Uzimanje soka uz svaki obrok pospešuje stvaranje majčinog mleka.
(Espreso)