Šnicle, Foto: Printscreen/Youtube
savršenstvo ukusa
NA OVAJ NAČIN GA SIGURNO NISTE JELI: Pileće belo meso koja osvaja na prvi ZALOGAJ
Spremite pileće belo meso na malo drugačiji način.
Objavljeno: 30.04.2022. 09:27h
Ana Gajicic
Savršen ukus koji će vas osvojiti na prvi zalogaj.
Potrebno je:
pileće belo meso
3-4 jaja
50 gr susama
100 gr brašna
100 gr prezli
suvog začina ili soli
može izgnječen beli luk
ulje za prženje
Priprema:
Šnicle izlupati između folije posuti malo sa suvim začinom.Na aluminijsku foliju sipati brašno, prezlu.U činiju izlupati jaja i malo posoliti.
U teglicu sa rupicama sipati susam.Šniclu provući kroz brašno, jaja, prezle, jaja i posuti susamom.
Pržiti u vrelom ulju poklopljene.Kad porumene sa jedne i druge strane vaditi na papirnu salvetu da upije višak masnoće.
Servirati tople.Fantastičan ukus!
(Espreso/Bakinakuhinja)