Šnicle, Foto: Printscreen/Youtube

savršenstvo ukusa

NA OVAJ NAČIN GA SIGURNO NISTE JELI: Pileće belo meso koja osvaja na prvi ZALOGAJ

Spremite pileće belo meso na malo drugačiji način.

Objavljeno: 30.04.2022. 09:27h

Savršen ukus koji će vas osvojiti na prvi zalogaj.

Potrebno je:

pileće belo meso

3-4 jaja

50 gr susama

100 gr brašna

100 gr prezli

suvog začina ili soli

može izgnječen beli luk

ulje za prženje

foto: Printscereen/Youtube/ Калнина Наталья

Priprema:

Šnicle izlupati između folije posuti malo sa suvim začinom.Na aluminijsku foliju sipati brašno, prezlu.U činiju izlupati jaja i malo posoliti.

U teglicu sa rupicama sipati susam.Šniclu provući kroz brašno, jaja, prezle, jaja i posuti susamom.

Pržiti u vrelom ulju poklopljene.Kad porumene sa jedne i druge strane vaditi na papirnu salvetu da upije višak masnoće.

Servirati tople.Fantastičan ukus!

(Espreso/Bakinakuhinja)