njamiii
NAPRAVITE TOPLE SENDVIČE ZA KOJE VAM NIJE POTREBNA RERNA: Večera će biti SPREMNA DOK TREPNETE (RECEPT)
Na namazanu stranu hleba dodajte tanko isečenu šunku, malo zelene salate, rendani kačkavalj i po jedan listić kačkavalja, pa preklopite drugim parčetom tost-hleba
Topli sendviči su većini omiljeni doručak, jer se brzo spremaju, ukusni su, a i mališani ih obožavaju.
Kada nemate vremena da se bavite spremanjem hrane u ranim jutarnjim satima, sendvič iz tiganja koji ćete napraviti i brzo i lako idealno je rešenje.
Od navedenih namirnica dobićete dva sendviča.
Sastojci:
4 parčeta tost-hleba
60 g šunke
2 kašike majoneza
2 kašike kečapa
50 g kačkavalja
20 g putera
2 lista kačkavalja
nekoliko listova zelene salate
Priprema:
Majonez i kečap pomešajte, pa premažite dva parčeta hleba.
Na namazanu stranu hleba dodajte tanko isečenu šunku, malo zelene salate, rendani kačkavalj i po jedan listić kačkavalja, pa preklopite drugim parčetom tost-hleba.
Tiganj dobro zagrejte, pa dodajte puter i tostirajte sendviče, nekoliko minuta s jedne i nekoliko minuta s druge strane.
Sendviče služite tople.
(Espreso / Telegraf)