Kupila je svima za Božić DNK testove: Kad je uradila svoj, sledila se od šoka, a otac joj nije verovao
Foto: TicToc printscreen/catmcdonald

KAKVA PRIČA!

Kupila je svima za Božić DNK testove: Kad je uradila svoj, sledila se od šoka, a otac joj nije verovao

Kaže kako se odmah suprotstavila porodici, a otac joj nije verovao

Objavljeno:

Šokantna porodična tajna otkrivena je nakon što je Tiktokerki poklonjen DNK test za Božić.

Ket Mekdonald je na TikToku podelila snimak koja je postao viralan, a u kojoj je otkrila tajnu koja joj je promenila život. Rekla je kako je njen otac imao "genijalnu ideju" da pokloni svima u porodici DNK test.

Kaže kako se čitav život identifikovala kao Irkinja ("prezivam se Mekonald i kosa mi je svetlocrvena"), ali ispostavilo se da je 75 odsto Norvežanka i nula odsto Irkinja. Ironičan rezultat, dodaje, dobila je na Dan Svetog Patrika, najpoznatiji irski praznik.

Kaže kako se odmah suprotstavila porodici, a otac joj nije verovao. "Dobila sam podudaranje za oca, ali to jednostavno nije bio on", rekla je. "Svi su bili u šoku, uključujući moju majku", nastavila je.

@ohkittymykitty #stitch with @meezersqueezer This is the first time I have said this on the internet and my soul just sighed. #fyp #Ancestry #ancestrydna ♬ original sound - Cat McDonald

Ket je otkrila kako se radi o starom porodičnom prijatelju, za koga sada sumnja da je njen biološki otac. "Kao neko čiji rodoslov doslovno odiše privilegijom, želim da kažem da sam vrlo zahvalna za život koji su mi pružili moji roditelji", priznala je. "Ali, mirišem sr*nje."

"On je milijarder", rekla je posle pretrage očevog imena. "On je vlasnik velike kompanije i njegove tri ćerke rade za njega", kaže. Dodala je kako je "vozila preko pola zemlje da dođe do njegove kancelarije", ali i kako je odbio da se nađe s njom nakon što je čuo njeno ime.

Rekla je i da ne misli da odustane od svoje potrage za istinom i, iako su neki posumnjali u njenu priču, mnogi su joj poželeli sreću.

Njen video prikupio je više od 4 miliona pregleda.

09:13

VELIKA JE NELOGIČNOST U IZJAVAMA OSUMNJIČENIH ZA DANKINO UBISTVO Sagovornici Kurir televizije: Šta se desilo s DNK tragovima

(Espreso/Srbijadanas/)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.