BEBA 1. PUT VIDELA MAMU KAO VODITELJKU NA TV-U: Njena reakcija je raspametila ceo internet, morate da vidite! VIDEO
Voditeljka, Foto: Printscreen TikTok7bradeyking

preslatko

BEBA 1. PUT VIDELA MAMU KAO VODITELJKU NA TV-U: Njena reakcija je raspametila ceo internet, morate da vidite! VIDEO

Reakcija devojčice osvojila je TikTok, a video je skupio više od 4,8 miliona pregleda i preko 700.000 lajkova

Objavljeno: 08:46h

Sportska voditeljka Bredli King rodila je ćerku Goldie u januaru i vratila se na posao u aprilu. Dok je Bredli pokrivala desetine priča otkako je završila porodiljski dopust, Goldie je svoju mamu na televiziji videla tek pre nekoliko dana.

U trenutku kada je devojčica prepoznala svoju majku na televiziji, lice joj se ozarilo. Nastavila je da gleda mamu blistajući od radosti. Neko je snimio reakciju male, a Bredli je podelila sa svojim pratiocima na TikToku.

"Nađite nekoga ko će vas ovako gledati", napisala je u opisu snimka. Reakcija devojčice osvojila je TikTok, a video je skupio više od 4,8 miliona pregleda i preko 700.000 lajkova.

@bradeyking get you someone that looks at you like this 😭😭😭#momsoftiktok #motherdaughter #sportsreporter #baby #viral ♬ original sound - bradeyking

"Ona je tvoj najveći obožavalac", "Kako je ponosna na tebe", "O Bože, ništa slađe nisam videla", "Ne može da se načudi kako si to uspela", samo su neki od stotina komentara.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso / A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.