PITALI SU MUŠKARCE KOJA ŽENSKA OSOBA IM JE NAJVAŽNIJA U ŽIVOTU: Psiholog kaže da niko nije dao pravi odgovor
Isabela Braun, Foto: Printscreen TikTok/theisabelbrown

neverovatno

PITALI SU MUŠKARCE KOJA ŽENSKA OSOBA IM JE NAJVAŽNIJA U ŽIVOTU: Psiholog kaže da niko nije dao pravi odgovor

Svesni smo da dobar deo društva ne podržava ovo mišljenje i da je veoma teško ostaviti naučene obrasce, a kakvo je vaše mišljenje, pišite nam u komentarima

Objavljeno:

Poslednjih godina se više nego ikada priča o zdravim porodičnim odnosima, o kvalitetnim vezama i razlozima dobrog i uspešnog braka. Međutim, činjenica je da su neki ustaljeni oblici ponašanja, tretiranja i postavljanja prioriteta još uvek prisutni kod velikog broja populacije.

Tako je počeo mrežama da kruži snimak na kom muškarce pitaju koja žena im je na prvom mestu - majka, supruga ili ćerka.

Većina njih je stavila majku na prvo mesto, mali broj njih ćerku, a gotovo svi su suprugu stavili na poslednje.

Ovaj video je komentarisala Isabela Braun, autor mnogih popularnih knjiga i poznati glas generacije Z kada je reč o međuljudskim odnosima.

- Nijedan od ovih muškaraca nije dao dobar odgovor. Kada ste u braku, vaša žena uvek treba da bude na prvom mestu. Jer je to jedini pravi način i da naučite svoju decu da supružnik uvek treba da bude prioritet. A u stabilnom domu, punom ljubavi i poštovanja ne postoji šansa za razvod.

@theisabelbrown

Ngl… this is why we’re all having such a hard time dating atm 👀

♬ original sound - Isabel Brown

Mimo svega, ne znam kako da objasnim fenomen odnosa muškarca i njegove majke, jer u jednom momentu to postaje nezdravo, pogotovo kad odrastu. Jednom sam čak i imala dečka koji mi je rekao da nikada neću moći da mu budem važna kao njegova mama, a to je bilo nakon nekoliko godina veze. Ne mislim da je pod tim mislio nešto loše, čak mi je i drago što ima dobar odnos sa svojom porodicom, ali ako planirate da provedete ostatak života sa jednom osobom, a mama vam je još uvek broj jedan, onda zaista niste spremni na sve ono što brak podrazumeva, ispričala je Isabela u videu.

Dakle, njen stav je da je prilično važno da muškarac voli i ceni svoju majku, ali ako planira da provede život samo sa jednom ženom, da ta žena ipak mora da bude na prvom mestu.

Svesni smo da dobar deo društva ne podržava ovo mišljenje i da je veoma teško ostaviti naučene obrasce, a kakvo je vaše mišljenje, pišite nam u komentarima.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreos/BlicŽena/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.