OVAKO ĆETE NAJLAKŠE OČISTITI MASNOĆU SA PLASTIČNIH POSUDA: Potrebno vam je samo 3 SASTOJKA i MINUT VREMENA
Plastična činija, Foto: Printscreen TikTok/facesbyadi

sjajno

OVAKO ĆETE NAJLAKŠE OČISTITI MASNOĆU SA PLASTIČNIH POSUDA: Potrebno vam je samo 3 SASTOJKA i MINUT VREMENA

Trik koji morate da isprobate – uklanja masnoće za minut sa plastičnih posuda!

Objavljeno:

Koliko puta ste stavili ostatke hrane u plastičnu posudu i kasnije se borili s masnim tragovima koje je nemoguće očistiti? Jedan korisnik TikToka podelio je jednostavan trik koji će vam pomoći da se lako rešite ovih mrlja.

Iako TikTok uglavnom koriste mladi, na njemu se mogu naći i korisni saveti za održavanje doma i dvorišta. Korisnik „facesbyadi“ podelio je upravo takav trik.

U videu se vidi kako uzima posudu sa masnim narandžastim tragovima. Metoda koju koristi je veoma jednostavna i potrebna su vam samo tri sastojka.

Dodajte deterdžent za suđe i toplu vodu u posudu, zatim ubacite nekoliko komada papirnih ubrusa. Poklopite posudu i protresite je oko 45 sekundi do minut. Ova metoda, kako pokazuje video, potpuno čisti plastičnu posudu bez ribanja.

Mnogi korisnici u komentarima bili su iznenađeni kada su shvatili da čišćenje masnih plastičnih posuda može biti brzo i jednostavno, a posuda je posle samo minut izgledala kao nova uz ovaj trik.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Krstarica/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.