njami
1 NEODOLJIV SASTOJAK DAJE PEČENOM KROMPIRU HRSKAVOST: Kuvar podelio TRIK, recept ćete ODMAH ZAPISATI
U svom uputstvu za najhrskaviji pečeni krompir, započeo je tako što je u posudu nekuvanih mladih krompira
Eitan Bernat mladi je kuvar i preduzetnik koji je slavu stekao zahvaljujući receptima koji su laki za praćenje i primamljivi, a sada je pokazao odličan trik kako napraviti najbolji i hrskavi pečeni krompir, kako prenosi The Sun.
U svom uputstvu za najhrskaviji pečeni krompir, započeo je tako što je u posudu nekuvanih mladih krompira.
I na njih je stavio jedan neobičan sastojak – majonez, te dobro razmazao majonez po celom krompiru.
Zatim je dodao nekoliko kašičica paprike, beli luk u prahu, luk u prahu, so i sveže mleveni biber. Poslednji sastojak kuvara bio je naseckani peršun. Sve je umešao pa rukama pomešao po krompirima za punu pokrivenost. Nakon što je krompir poređao na pleh, stavio ga je u rernu oko 20 do 25 minuta.
U svom uputstvu za najhrskaviji pečeni krompir, započeo je tako što je u posudu nekuvanih mladih krompira. I na njih je stavio jedan neobičan sastojak – majonez, te dobro razmazao majonez po celom krompiru.
Zatim je dodao nekoliko kašičica paprike, beli luk u prahu, luk u prahu, so i sveže mleveni biber. Poslednji sastojak kuvara bio je naseckani peršun. Sve je umešao pa rukama pomešao po krompirima za punu pokrivenost. Nakon što je krompir poređao na pleh, stavio ga je u rernu oko 20 do 25 minuta.
(Espreso/Krstarica)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!