Mladoženja izbacio rođenu majku sa svadbe! Kad je video šta je uradila u momentu je pobesneo, gosti ostali u šoku
Svadba, Foto: Profimedia

AU!

Mladoženja izbacio rođenu majku sa svadbe! Kad je video šta je uradila u momentu je pobesneo, gosti ostali u šoku

Na svadbi se okupi cela porodica i prijatelji da slave stupanje u brak dvoje ljudi.

Objavljeno:

Mladenci žele da tog dana njihovi najbliži budu prisutni na velikom događaju. Ali, jedan mladoženja rekao je da njegovo venčanje nije išlo po planu nakon što je bio prisiljen da izbaci svoju mamu s proslave.

Dovela je moju bivšu devojku na venčanje

Muškarac je objasnio da je roditeljima dopustio da povedu nekoga na svadbu jer su razvedeni, ali umesto da dovede svog novog muža, njegova mama je dovela nekog puno goreg - mladoženjinu bivšu devojku. U objavi na društvenoj mreži „Redit“, 30-ogodišnji mladoženja objasnio je da je počeo da izlazi sa sadašnjom suprugom pre otprilike tri godine, ali se njegovoj mami nikad nije sviđala jer je verovala da je trebalo da ostane sa svojom bivšom devojkom.

Mlada, Svadba, Venčanje
foto: Godong / robertharding / Profimedia

S bivšom je bio u vezi pet godina, a odlučio je da je ostavi nakon što su mu prijatelji i sestra pokazali koliko je manipulativna. Kad je objavio da se ženi s novom devojkom, njegova mama sumnjičavo je reagovala, a muškarac je verovao da ona konačno prihvata da je on srećan. Tako je bilo do dana venčanja.

"Nakon ceremonije, mlada i ja smo otišli da se slikamo, a zatim smo se pridružili gostima koje smo pozvali na venčanje. Kad smo ušli u salu, moja sestra i mladina najbolja prijateljica dotrčale su do nas u panici. Pre nego što su išta rekle, primetio sam da je moja mama bila za stolom s mojim tatom, tatinom ženom i mojom bivšom devojkom", napisao je muškarac. Besan, otišao je pravo do majke i rekao joj da ona i njegova bivša napuste svadbu.

Svadba, Venčanje, Mlada
foto: Dmitriy Shironosov / Panthermedia / Profimedia

Majka je pokazala nepoštovanje

One su otišle, ali je na putu do izlaza mladoženjina majka govorila kako je ta bivša devojka njegova srodna duša i optužila sinovljevu suprugu da staje na put pravoj ljubavi. Sada je njegova porodica ljuta na njega jer je izbacio mamu s venčanja. Mladoženja nije siguran je li postupio ispravno, ali ljudi na „Reditu“ ga uveravaju da jeste.

"Pokušala je da pokvari vaše venčanje i imali ste pravo to da uradite. Svaka čast vašoj supruzi što je uspela da ostale mirna i da nastavite da uživate ​​u svom danu. Pitam se kako bi se svi ti rođaci osećali da je tvoja mama to učinila njima?", napisao je jedan korisnik. "Tvoja mama je postupila s nepoštovanjem prema tebi i tvojoj supruzi i ispravno si postupio. Dela imaju posledice. Potpuno je to zaslužila", zaključila je jedna žena.

Bonus video:

04:52

Svadba Aleksandre Bursać

(Espreso/najzena/TM)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.