Mozgalica koju samo najinteligentniji mogu da reše: Pronađite 3 jabuke među ovim paradajzom
Mozgalica, Foto: Printscreen Facebook/Gergely Dudás - Dudolf

razigrajte mozak

Mozgalica koju samo najinteligentniji mogu da reše: Pronađite 3 jabuke među ovim paradajzom

Pa da vidimo koliko dobar vid imate

Objavljeno:

Poznat je po svojim viralnim mozgalicama i zagonetkama, karikaturista Dudolf nedavno je izazvao korisnike društvenih mreža da pokušaju da reše jednu zanimljivu mozgalicu i pronađu crvene jabuke skrivene među paradajzima.

Njegova živopisna mozgalica sadrži mnogo paradajza i jednu jabuku nacrtane istom crvenom bojom.

Oni koji se prihvate izazova moraće da budu veoma oprezni kako bi uočili tri male crvene jabuke koje daju sve od sebe da ostanu skrivene.

Pa da vidimo koliko dobar vid imate.

Pošto su oba ploda okrugla i crvena, jabuke je zaista teško uočiti i morate imati sokolovo oko da biste ih pronašli. Svim namirnicama na slici je dato lice sa nacrtanim očima, nosom i ustima. Neki od vas će možda pokušati da potraže drugačiji izraz da bi uočili jabuke. I slučajno, ili namerno da zbuni sve, umetnik je dao tri paradajza drugačijih izraze lica od ostalih.

Na sredini ekrana sa desne strane, dva paradajza izgledaju drugačije – jedan je isplazio jezik, a drugi pokazuje zube. Na istoj strani na dnu je jedan koji ima otvorena usta.

Ako mislite da ste došli do rešenja identifikovanjem pomenuta tri, nažalost grešite!

Prema onome što je Dudolf objavio na ovom sajtu, ovaj odgovor je netačan. Tako da ćete morati ponovo da analizirate sliku sa više detaljnim prikazom.

Ako još uvek niste pronašli jabuke, dozvolite nam da vam pomognemo.

Faktor razlikovanja između paradajza i jabuka u smislu crteža ili slike su listovi koji su krunisani iznad njih. Dok listovi paradajza imaju odgovarajuću strukturu nalik kruni, jabuke imaju samo jedan list na vrhu.

Pogledajte bliže i videćete da postoje tri takve jabuke: jedna u gornjem desnom uglu, jedna u sredini na dnu i poslednja u donjem levom uglu.

Bonus video:

04:50

Zašto se obeležava Usekovanje glave Svetog Jovana Krstitelja? Đakon za Kurir otkriva duhovni značaj praznika

(Espreso/Krstarica/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.