Muškarac saznao da će dobiti devojčicu, a onda je usledio opšti haos: Zar je ovo normalan roditelj?
Otkrivanje pola deteta, Foto: Youtube printscreen/This is Happening

užas

Muškarac saznao da će dobiti devojčicu, a onda je usledio opšti haos: Zar je ovo normalan roditelj?

Pokajao se zbog svoje reakcije!

Objavljeno:

Ako se pitate šta može da krene po zlu u fazi iščekivanje deteta i saznavanje pola, kada je to za većinu parova najlepši period? Odgovor je SVE - barem tako tvrdi jedan otac koji je objasnio da je za njega otkrivanje pola bila prava prekretnica u vezi - jer je shvatio da ga je supruga lagala.

- Tokom prvih trudničkih termina moje žene bio sam na poslovnom putu i zato je na njih odlazila sa svojom mamom - ispričao je 35-godišnji budući otac na Reditu.

Kada se vratio, kaže, supruga mu je uzbuđeno rekla da će dobiti sina.

- Bio sam presrećan, a puno smo uložili i finansijski: plava dečja soba, predmeti s temama za dečake, čak smo ga nazvali po mom pokojnom dedi - priseća se on.

Beba
foto: Tatiana Morozova / Alamy / Alamy / Profimedia

Muškarac je objasnio i da je on sam imao prilično burno detinjstvo, te je uvek žudio za snažnom, očinskom figurom koju nije imao u svom životu.

- Nikad nisam bio povezan sa svojim ocem i uvek sam zamišljao kako ću biti sa sinom, a moja žena bila je svesna te moje duboko ukorenjene želje - priča on.

Ipak, jedan komentar njegove svekrve otkrio je celu istinu - da će par zapravo dobiti devojčicu, na šta je on prilično burno reagovao.

- Žena je priznala da je znala od početka, ali da nije želela da mi kaže, misleći navodno da tako štiti moja osećanja. Bio sam skrhan i odmah sam osetio težinu prošlih izdaja. Iako mi je bilo bolno sam sam raščistio dečju sobu i, u trenutku za kojim žalim, njenoj majci rekao da više nije dobrodošla na porodična događanja, jer je smatram delom prevare - ispričao je i dodao da je tako reagovao zbog nekih negativnih duboko ukorenjenih emocija i trauma.

Ipak, tvrdi, brzo je zažalio zbog svojih rekacija.

- Volim svoju ženu i brzo sam zažalio zbog svojih reakcija - dodao je na kraju, ali mnogi su na Reditu istakli da je previše toga projektovao na svoje još nerođeno dete.

- "Naša deca ne postoje da nas popravljaju", "Jadno dete još se nije ni rodilo, a već je kažnjavano jer nije ispunilo očekivanja", "Uništio je buduću sobu svoje ćerke u napadu besa jer ga je izneverila pre nego što se uopšte porodila", "Kao da ste svima poručili da je devojčica bezvredna, da se za nju ne isplati pripremati ili uzbuđivati" - bili su samo neki od komentara.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srbija danas/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.